MOTOROLA REŠENJA ZA LOKALNE SAMOUPRAVE

Svi uređaji. Sve mreže. Svi timovi. Povezani kao nikada do sada.

Koji su benefiti primene Motorola komunikacionih rešenja u zajedničkom radio sistemu za lokalne samouprave ?

Trenutna situacija na teritoriji lokalne samouprave u pogledu radio veza je da lokalna javna preduzeća i službe poseduju svoje radio mreže. Koristeći prednosti digitalizovanih radio sistema Motorole [ Capaciti Max,WAWE 5000 i Smart ptt Plus] moguće je vrlo lako napraviti zajedničku radio mrežu koja će u sebi objedinjavati sve potencijalne korisnike lokalnih javnih preduzeća i komunalnih službi. Prednost ovog sistema je da svaka služba zadržava svoju autonomnost a istovremeno može da ostvari radio vezu sa bilo kojim korisnikom sistema. Na ovaj način udruživanje pokazuje se jasna ekonomska i eksploataciona korisnost, kao i dodatna operativna vrednost. Između ostalog Motorola digitalni sistem omogućava nov konfor u opcijama sistema kao sto je praćenje pozicije pokretnih radio stanica od strane dispečera na ekranu u centru preko GPS signala, povezivanje fiksnih i GMS mobilnih telefona sa radio učesnicima, prenos poruka i telemetrije i stanja opasnosti. Radio kanali ostaju isti, samo digitalizovani i prema operativnom planu na raspolaganju su svim učesnicima Motorola radio sistema.

WAVE mobilni komunikator za efikasne lokalne samouprave

TeleGroup vam nudi jedinstvenu mogućnost da testirate najsavremenije Motorola radio stanice u realnim uslovima u trajanju od dve radne nedelje. Akcija traje od 15.12. – 15.02.2019.god.

Motorola – brend broj jedan u kritičnim komunikacijama

U svakodnevnim aktivnostima I zahtevnim radnim zadacima , kvalitetan i jasan zvuk kao i  pouzdanost signala mogu biti presudni u kriznim situacijama. Korisnici moraju biti zaštićeni od nesigurnih radio veza, I istovremeno moraju jasno čuti kolegu sa druge strane, alarme i druga upozorenja. Motorola radio stanice su robusne i specijalno dizajnirane za rad u otezanim I bilo kojim atmosferskih okruženjima i bazirane na IMPRES tehnologiji,sto obezbeđue pouzdanu i efikasnu komunikaciju u zahtevnim okruženjima.

Dodatna zaštita ucesnika u integrisanom radio sistemu lokalne samouorave u zahtevnim okruženjima ostvaruje se praćenjem lokacije i kretanja pojedinaca  u svakom trenutku preko GPS/GLONASS satelitskih sistema u spoljnim uslovima i kroz specijalno dizajniranu Bluetooth tehnologiju za praćenje radio stanica unutar I van objekta. Precizno praćenje geo lokacije vrši se kroz aplikaciju za upravljanje i nadzor. Na ovaj način ucesnici sistema u svakom trenutku mogu pozvati u pomoć i dobiti pojačanje u kritičnim situacijama.

Efikasnost

 

Zaposleni su efikasniji kada mogu jednostavno komunicirati.

• Povezivanje sa ljudima i podacima u realnom vremenu

• Efikasno donošenje odluka

• Smanjuje se vreme prekida rada

Produktivnost

 

Lokalna samouprava ima potrebe da sa što manje ulaganja smanji vreme prekida rada i poveća produktivnost.

• Brzo rešavanje problema

• Nema prekida u radu

• Skraćuje se vreme u procesu rada

 

Sigurnost

 

Motorola zajednicki Inteligentni radio sistem je pouzdana komunikacija koji smanjuje rizike od katastrofalnih situacija koje se mogu desiti u radu raznih sluzbi lokalne samouprave kao posledica neblagovremene i nejasne komunikacije.

• Kontrola rizika

• Opasnost se može ublažiti

• Smanjuje se vreme prekida rada

Svi timovi povezani kao nikad do sad – WAVE mobilni komunikator

Povežite momentalno sve timove sa bilo koje mreže ili uređaja

Preuzmi brošuru

KONTAKTIRAJTE NAS

Od našeg eksperta saznajte koji su modeli Motorola radio stanica dostupni za testiranje shodno vašim potrebama!

Srbija

Jovan Kladarić

+381 65 3081908

 

Bosna i Hercegovina

Manojlo Vujanović

+387 66 239 669

 

TeleGroup d.o.o. Beograd

Svetozara Miletića 9a, 11000 Beograd

T: +38111 3081 949 | F: +38111 3081 991

it@telegroup-ltd.com | www.telegroup-ltd.com