TeleGroup Beograd slavi 15 godina uspešnog poslovanja

Četvrtak, 31. Mart 2016.

TeleGroup Beograd slavi 15 godina uspešnog poslovanja

Nije prvoaprilska šala!

Kompanija TeleGroup Beograd, osnovana 01. aprila 2001. godine, dokazala je svojim opstankom na ovako dinamičnom tržištu, zatim kontinuitetom i kvalitetom rada, da sigurno nije prvoaprilska šala.

Višegodišnji poslovni rezultati kompanije koji su upravo rezultat zajedničkog rada, znanja, stručnosti i iskustva zaposlenih, predstavljaju najvažnije dostignuće kompanije.

Naš proizvod je znanje, jer smatramo da je danas znanje najvredniji resurs. I u narednom periodu imaćemo velike investicije u tehnološka znanja našeg kadra što je iz ugla TeleGroup-a kontinualno investiranje bez čega ne bismo ni mogli da radimo. Naš cilj je da tehnološkim programom i ljudskim resursima povežemo sva tržišta na kojima poslujemo i da racionalnije i efikasnije koristimo postojeće resurse, kako bismo pružili još kvalitetniju uslugu klijentima i naravno imali još zadovoljnije zaposlene.

TeleGroup se može pohvaliti s dosta mladih stručnjaka koji će ovu uspešnu kompaniju voditi i dalje u sigurnu budućnost.

Živimo u vremenu kada korišćenje novih tehnologija postaje neophodnost. Nove tehnologije olakšavaju poslovanje, ubrzavaju procese, štede vreme, omogućavaju veliku dostupnost informacija i pružaju brojne druge mogućnosti zbog čega ćemo i dalje intenzivno raditi na implementaciji inovativnih rešenja i tehnologija kako bismo poslovanje na našem tržištu učinili efikasnijim, a samim tim i poboljšali životni standard šire društvene zajednice.

• Cambium Networks
  • Arris