MOBILINI RAČUNARI, BAR - KOD SKENERI, RFID SISTEMI I WLAN OPREMA

MOBILINI RAČUNARI, BAR - KOD SKENERI, RFID SISTEMI I WLAN OPREMA

ENTERPRISE MOBILITY REŠENJA

TeleGroup, kroz partnertsvo sa kompanijama Motorola, Asap Systems i konsultantskom kućom Delicom, poslovnim korisnicima nudi kompletna Enterprise Mobility rešenja koja omogućavaju efikasno i pouzdano poslovanje bilo da se radi o proizvodnji, skladištenju, distribuciji, logistici, lancima snabdevanja, vođenju osnovnih sredstava, terenskom servisiranju itsl. Ova rešenja nalaze primenu u svim segmentima tržišta i omogućavaju automatizaciju radnih procesa čime se ostvaruju značajne uštede u vremenu, radnoj snazi, angažovanju ukupnih resursa preduzeća i istovremeno se faktor ljudske greške svodi na minimum.

Poslovni procesi koji se odvijaju uz upotrebu hardverskih i softverskih rešenja iz Enterprise Mobility portfolija su pouzdaniji, efikasniji i optimalniji. U delu hardvera TeleGroup isporučuje celokupan portfolio moćnih Motorola uređaja, a u ovoj oblasti je isporučio kompletno rešenje za potrebe kompanija i organizacija kao što su Agencija za privredne registre Republike Srbije, Peštan i druge.

Enterprise Mobility rešenje obuhvata

 

MOBILNI RAČUNARI

Motorola mobilni računari svojim superiornim mehanizmima skeniranja omogućavaju automatsko prikupljanje i obradu podataka na mestu nastanka informacije čime se postiže maksimalna mobilnost i efikasnost zaposlenih. Ovi uređaji omogućavaju integraciju glasovne komunikacije i prenosa podataka što ih čini idealnim rešenjem za unapređenje poslovanja u svim tržišnim segmentima a masovnu primenu pronalaze u magacinskom poslovanju, distribuciji robe, transportu i logistici, proizvodnji, maloprodaji, poštanskim uslugama, industriji nafte i gasa, obrazovanju, zdravstvu, vladinim institucijama, javnim i komunalnim preduzećima, sektoru energetike itd. 
TeleGroup svojim korisnicima obezbeđuje mogućnost održavanja uređaja kroz servisni ugovor na tri ili pet godina, čime se osigurava inicijalna investicija korisnika. Bez obzira na uzrok kvara uređaji se u najkraćem roku servisiraju ili zamenjuju novim kako bi se korisnicima obezbedio nesmetan kontinuitet poslovnog procesa.

Izdvajamo sledeće proizvode

 

BAR – KOD SKENERI I MIKRO KIOSCI

Motorolini skeneri su poznati po svojim superiornim mehanizmima skeniranja koji omogućavaju prepoznavanje čak i oštećenih 1D i 2D bar kodova. Jednostavno se povezuju sa ostalim uređajima u poslovnoj mreži, čime se olakšava implementacija sistema. Na tržištu su prepoznatljivi i po svojoj otpornosti, pouzdanom i efikasnom očitavanju kodova što ih čini idealnim rešenjem za sve vaše poslovne potrebe. Višegodišnja garancija, za pojedine modele i do pet godina kao i mogućnost sklapanja servisnog ugovora o održavanju čini ponudu kompanije TeleGroup kompletnom.

 

 

Izdvajamo sledeće proizvode

RFID SISTEMI

 

RFID sistemi su zapravo bar – kod sistemi sledeće generacije. Upotrebom radio tehnologije vrši se očitavanje informacija zabeleženih u čipu tj. RFID tagu. Kako su RFID tagovi postali dostupni i isplativi za označavanje i manje vrednih stvari  RFID kao tehnologija se uveliko širom sveta koristi u svakodnevnom poslovanju. TeleGroup nudi kompletan RFID portfolio proizvoda kompanije Motorola koja je začetnik RFID tehnologije i lider na svetskom tržištu sa najvećim brojem patenata. Primena RFID tehnologije omogućena je na svim Motorola mobilnim računarima koji imaju integrisan RFID modul, ali je moguće koristiti i zasebne čitače.

 

Izdvajamo sledeće proizvode

UREĐAJI ZA WIRELESS LAN

Povezivanje uređaja na mrežu je postao obavezan zahtev u svakodnevnom poslovanju bilo da je reč o desktop ili laptop računarima, štampačima, pametnim telefonima ili pak mobilnim računarima. Našim korisnicima obezbeđujemo uslugu isporuke i implementacije neophodne opreme za povezivanje na mrežu preduzeća upotrebom Wi-Fi tehnologije. Iz naše ponude izdvajamo Motorola opremu, koja je lider u proizvodnji i standardizaciji Wi-Fi tehnologije ali i nosilac velikog broja patenata. Motorola nudi WING5 tehnologiju koja upravo sada obezbeđuje sve  ono što drugi proizvođači planiraju da plasiraju na tržište tek za par godina. Uz dokazanu ekspertizu u implementaciji i održavanju WLAN infrastrukture u kombinaciji sa proizvodima vrhunskog proizvođača, TeleGroup korisnicima obezbeđuje pouzdan i dugotrajan rad WLAN mreže. 

Izdvajamo sledeće uređaje

 • Cambium Networks
 • Arris
 • polycom
 • motorola
 • cisco
 • Mitel
 • microsoft
 • ibm
 • check point
 • Blue Coat
 • nice
 • Noja Power
 • r and m