Kompanija TeleGroup je sklopila još jedno strateško partnerstvo sa australijskom kompanijom Noja Power u segmentu proizvoda nemenjenih sektoru energetike.

Kao ekskluzivni distributer proizvođača NOJA Power za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju obezbeđujemo najkvalitetnije automatske reklozere po optimalnim cenama. NOJA Power se svrstava među vodeće svetske proizvođače uređaja za zaštitu srednjenaponskih mreža. Ovi uređaji obezbeđuju brzu i efikasnu lokalizaciju eventualnih kvarova na mreži, čime se postiže visoka pouzdanost prenosnih mreža srednjeg napona.

reclosers-family-threePhase

NAJBEZBEDNIJI AUTOMATSKI REKLOZERI NA SVETU

 

OSM trofazni automatski reklozeri su dizajnirani za upotrebu na nadzemnim distributivnim vodovima kao i u distributivnim transformatorskim stanicama za napone do 38kV. OSM automatski reklozer je jedini čvrstim dielektrikom izolovani reklozer koji obezbeđuje kontrolisano gašenje i oduvavanje luka struje kvara. Nezavisna ispitivanja potvrđuju pouzdan rad ove izuzetno bitne bezbednosne odlike.

Saznajte više

AUTOMATSKO UPRAVLJANJE UREĐAJEM PREKO PAMETNOG TELEFONA

 

Daljinsko upravljanje reklozerima i očitavanje podataka sa NOJA Power aplikacijom za Apple ili Android pametne uređaje!

Preuzmite aplikaciju
phone
reklozeri

Rešite sve bezbednosne izazove

 

Glavna uloga automatskog reklozera je da u slučaju kvara na mreži, što prouzrokuje zastoj u isporuci energije do potrošača, na najefikasniji način uz minimalno potrebno vreme detektuje tačku kvara i obezbedi napajanje potrošača koji su ostali bez električne energije.

Saznajte više