IT SECURITY RADIONICA

Agenda

25. februar 2016, hotel Falkensteiner, Beograd

09:30 – 10:00 – Registracija i piće dobrodošlice

10:00 – 10:30 – Uvodna reč, Milan Perić & Aleksandar Gligorijević, TeleGroup

10:30 – 11:00 – Cisco Data Center Security, Dragan Novaković, Cisco

11:00 – 11:30 – Network as a Sensor and Enforcer, Gyorgy Acs, Cisco

11:30 – 11:45 – Kafe pauza

11:45 – 12:15 – Zaštitite svoj Email i Web saobraćaj pre nego što bude kasno!, Dragan Novaković, Cisco

12:15 – 12:45 – Studija slučaja – korisničko iskustvo, TeleGroup

12:45 – 13:00 – Pitanja & odgovori

13:00 – 14:00 – Koktel ručak

Predavači

milan

Milan Perić, Account Manager, TeleGroup

Tokom svoje profesionalne karijere bavio se uglavnom informaciono komunikacionim tehnologijama postepeno napredujući i menjajući pozicije (sistem inženjer, pre-sales inženjer, project manager, product manager, account manager). Pri tome imao je priliku da upozna širok portfolio ICT rešenja i proizvoda, ali i da uspešno sarađuje sa velikim brojem vendora i partnera. Zaposlen u kompaniji Telegroup na poziciji Account Manager-a.

aleksandar

Aleksandar Vratonjić Gligorijević, Account Manager

Nakon završenih studija u Škotskoj, tokom kojih je stažirao u kompaniji IBM, Aleksandar je napravio svoje prve korake u poslovnom svetu kao prodavac u kompaniji SAGA u Beogradu. Dve godine kasnije pridružio se svojoj porodičnoj kompaniji TeleGroup, sistem integratoru u oblasti ICT-a koja posluje na 11 svetskih tržišta. U TeleGroup-u radi na poziciji menadžera u prodaji, a trenutno je i na poziciji vođe tima za prodaju bezbednosnih rešenja iz domena ICT-a.

dragan

Dragan Novaković, Consulting Systems Engineer, Cisco

Zaposlen više od osam godina u Cisco kompaniji, a još duže radi u IT industriji. Na poziciji je inženjera za velika preduzeća i javni sektor za područje Srbije i Crne Gore, pruža široko znanje o izazovima u oblasti IT bezbednosti s kojima se kompanije susreću danas. Kao inženjer stručnjak za IT bezbednost i umrežavanje poseduje Cisco CCIE Security i CCDE sertifikacije.

gyorgy

Gyorgy Acs, Consulting Engineer, Cisco

Zaposlen u kompaniji Cisco kao regionalni konsalting inženjer, zadužen za centralno-evropsko tržište. Svoju karijeru u Cisco Systems-u je započeo 1999. godine kao sistem inženjer zadužen za VoIP i telefonsku tehnologiju. Od 2001. godine počinje da se bavi Security sistemima i čest je gost na stručnim konferencijama koje se bave temama vezanim za IT bezbednost.

Pre karijere u Cisco-u, Gyorgy je završio studije elektrotehnike na Univerzitetu u Budimpešti, i nastavio je sa doktorskim studijama tokom kojih se bavio razvojem DSP aplikacija. Profesionalnu karijeru je započeo u oblasti informacionih tehnologija i telekomunikacija, i bio je zaposlen u kompaniji Ericsson gde se bavio razvijanjem IP i transmisionih rešenja za najveće mađarske kompanije.

Gyorgi je takođe i sertifikovani Ethical Hacker i Sourcefire ekspert.

Registrujte se

Za više informacija o događaju
Iva Barać
Mob: +381 64 247 99 47
e-mail: securityday@telegroup.rs