email-icon
Cisco Email Security

Sigurna e-mail komunikacija

U proteklih 20 godina, e-mail je postao okosnica korporativne komunikacije. Danas se dnevno razmeni preko 100 milijardi korporativnih e-mail poruka. Zaštita e-mail komunikacije je postala jedan od najvažnijih aspekata u oblasti informacione bezbednosti. Masovne spam kampanje više nisu jedina briga. Danas su spam i maliciozni softveri (malware) samo deo kompleksne slike koja uključuje nove pretnje i rizike po informacionu bezbednost kompanija i organizacija.

TeleGroup preporučuje Cisco rešenja za zaštitu e-mail komunikacije koja omogućavaju efikasnu zaštitu od izuzetno dinamičnih sajber napada sa kojima se organizacije susreću danas.

Sa svojim uređajima, virtuelnim, cloud i hibridnim rešenjima, Cisco e-mail security rešenja su prepoznata kao vodeća na tržištu jer omogućavaju:

  • Brzu i sveobuhvatnu e-mail zaštitu koja je često i po nekoliko sati i dana ispred konkurencije
  • Zaštitu odlaznih e-mail poruka korišćenjem naprednih “data loss prevention”(DLP) i rešenja za enkripciju
  • Laku implementaciju, automatizovano administriranje čime organizacije dugoročno ostvaruju značajne uštede

Da li ste unapredili sisteme zaštite e-mail komunikacije?

Saznaj kako da zaštitiš svoju organizaciju od naprednih pretnji.

Email Security Appliance Datasheet
Cisco
Logo-White
web-icon
Cisco Web Security

Zaštita i kontrola web saobraćaja  

U eri digitalne ekonomije javljaju se sve sofisticiranije pretnje u sajber prostoru. To od kompanija i organizacija zahteva mudro kombinovanje i implementaciju različitih sistema za zaštitu ukupnih IT resursa. TeleGroup preporučuje Cisco uređaje i softvere koji štite sve slojeve mrežne infrastrukture od neovlašćenih upada.

Cisco Web Security Appliance (WSA) je “secure web gateway” uređaj koji pomaže organizacijama da zaštite i preuzmu apsolutnu kontrolu nad veb saobraćajem. Kroz jedinstvenu platformu WSA obezbeđuje naprednu “anti –malware” zaštitu, vidljivost i kontrolu aplikacija, opsežno izveštavanje i bezbedan rad sa različitih uređaja.

Cisco Web Security Virtual Appliance (WSAV) je softverska verzija “secure web gateway” uređaja (WSA). Upotreba softvera za zaštitu i kontrolu web saobraćaja značajno smanjuje troškove implementacije, posebno u slučaju veoma distribuiranih mreža, tako što administrator može da kreira virtuelne instance kad god i gde god je to potrebno!

Da li ste unapredili sisteme zaštite web saobraćaja?

Saznaj kako da zaštitiš svoju organizaciju od naprednih pretnji.

Web Security Appliance Datasheet
Cisco
Logo-White
cloud-icon
Cisco Cloud Web Security

Zaštita cloud okruženja

TeleGroup preporučuje Cisco Cloud Web Security rešenje koje kontroliše upotrebu interneta i blokira sajtove na osnovu potpisa, reputacije i analize sadržaja . Ovo rešenje vrši skeniranje malicioznog  softvera koristeći najsavremenije heurističke algoritme za detekciju nedozvoljoneg sadržaja na bilo kojoj veb stranici u realnom vremenu i automatski blokira pretnje.

Advanced Malware Protection (AMP) štiti IT resurse od naprednih malicioznih softvera praćenjem rasporeda kretanja i dostupnosti podataka. CTA neprekidno pregleda sistem, tražeći simptome upada i na taj način smanjuje neophodno vreme za otkrivanje potencijalnih pretnji koje mogu da zaobiđu vaše odbrambene sisteme.

Da li ste unapredili sisteme za zaštitu Cloud okruženja?

Saznaj kako da zaštitiš svoju organizaciju od naprednih pretnji.

Cloud Web Security Datasheet
Cisco
Logo-White